Herinneringssieraden

Gedenksieraden

Er bestaan speciale gedenk sieraden om uw dierbare te herinneren en dichtbij u te dragen. Wij helpen u graag in alle rust en privacy, op afspraak, om te kijken wat bij u past. Deze sieraden zijn in goud en zilver leverbaar in diverse prijsklassen.

See You gedenksieraden

Deze sieraden zijn zo bijzonder omdat de as van uw dierbare, vermengd met een speciale hars, wel of niet zichtbaar, heel subtiel in een sieraad verwerkt wordt. Dit kan in een ring, hanger of armband zowel voor dames als heren.

www.seeyougedenksieraden.nl

m’Amour

mamourEen collectie sieraden in goud of zilver met afbeelding van moeder en kind, onlangs aangevuld met moeder/vader met 1 of meerdere kinderen, met of zonder diamant.

Meer informatie vindt u op de website: www.mamour.com

Vingerafdruksieraden

vingerafdrukMet gebruik van een wasbolletje maken wij of u een afdruk van de vinger. Daarna wordt een mal gemaakt waarna een gegoten afdruk gemaakt wordt in goud of zilver. U kunt natuurlijk ook de afdruk digitaal aanleveren. In deze collectie vindt u hangers in de vorm van rondjes, hartjes en kruisjes maar ook ringen en zelfs manchetknopen.

Meer informatie vindt u op de website www.vingerafdrukhanger.com

Assieraden

assieradenBij overlijden is er de mogelijkheid om een klein beetje van de as van een overleden persoon of dier in een sieraad te bewaren.

Wij hebben div. voorbeelden van assieraden maar het is ook mogelijk om uw eigen unieke sieraad door ons te laten ontwerpen en maken.

www.silentmemories.nl