Sieraden

GOUD

goudDe warme gloed van goud en de ideale bewerkingsmogelijkheden zorgen ervoor dat goudsmeden door de eeuwen heen dit materiaal kiezen om hun creatieve uitingen om te zetten in unieke sieraden.


ZILVER

zilverZilveren sieraden laten mensen stralen door hun prachtige diepe witte glans. Door zilveren sieraden te matteren, polijsten of oxideren kan een spannend lijnenspel in vormgeving gecreëerd worden.


GROEIBRILJANT

De ontwerpers van R&C groeibriljant sieraden slagen er steeds opnieuw in een collectie met diamanten sieraden te ontwikkelen die uniek is in zijn soort. Gekenmerkt door eenvoud, uitzonderlijke stijl en verbondenheid. Tijdloze topkwaliteit met geraffineerde aandacht voor detail.


RELATIERINGEN

Gare_Du_Nord_493850Relatieringen, de ring die elke liefde rond maakt.
Er is in relatieringen een enorme keuze in materialen, zoals rood-,wit-, en geelgoud, platina, titanium, met of zonder diamant, van tijdloos klassiek tot creatief en extravagant. Ook kunt u bij ons uw eigen trouwring laten ontwerpen en maken.


TITANIUM / STAAL / ALUMINIUM

titaniumTitanium, staal en aluminium zijn hele geschikte metalen voor het maken van stoere, eigentijdse, kunstzinnige sieraden. Deze metalen worden vaak gecombineerd met goud, zilver, rubber, diamant en andere edelstenen.


BEADS

BibaStel uw eigen armband en/of collier samen met honderden zilveren, emaille en glazen beads. Combineer tot in het oneindige…, want door verschillende kleuren toe te voegen kunt u uw sieraad telkens een andere uitstraling geven.


HERINNERINGSSIERADEN

assieradenEr bestaan speciale gedenksieraden om uw dierbare te herinneren en dichtbij u te dragen. Wij helpen u graag in alle rust en privacy, op afspraak, om te kijken wat bij u past.


INLEVEREN VAN OUD GOUD

Inleveren van uw oude gouden sieraden die u nooit meer draagt of uit een erfenis hebt gekregen kan op verschillende manieren.